- Bereidingsduur: 50 minutes
- Kookduur: 20 minutes
Gegrilde aubergine met honing en geitenkaas
Gegrilde aubergine met honing en geitenkaas, recept voor 6 personen
Ingrediënten
Bereidings instructies
Bestrooi de plakken aubergine met zout. Laat ze in een vergiet gedurende circa 30 minuten uitlekken. Spoel ze af en dep ze droog.
Bestrijk de aubergine aan beide kanten met wat olijfolie. Bestrooi de ingesmeerde aubergines vervolgens met rozemarijn.
Rooster de plakken aubergine aan één kant in een paar minuten gaar in de grill. Draai ze daarna om.
Leg vervolgens de plakjes geitenkaas erop. Besprenkel er een beetje honing over. Rooster ze nog een paar minuten.
Serveren
Neem een grote schaal. Plaats de gegrilde aubergine met honing en geitenkaas er op. Drapeer de blaadjes waterkers er omheen. En maak het geheel af door de pijnboompitten er over te strooien.