Voor veel mensen waar ze het meest tegen op kijken bij een dieet, is het laten staan van lekkere dingen. Het meest succesvolle dieet afgelopen decennium was toch wel het eiwitdieet. Het probleem met dit dieet voor veel mensen, het dwingt ze om dingen die ze heel lekker vinden zoals brood en andere dingen die vol koolhydraten zitten zoals pasta en spaghetti, kortom vrijwel de hele Italiaanse keuken, die wordt in de ban gedaan.

Maar wat als ik jullie nou vertelde dat er tegenwoordig speciale koolhydraatarme, eiwitrijke versies van deze etenswaren bestaan? Zie hier: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-voeding/. Onder andere heb je dan brood, havermout, pannenkoeken, wraps, kortom alle etenswaren waar je van dacht die kan ik nooit meer eten, toch wel, en zonder schuld gevoel! Dat is het beste nog van alles, dat dit helemaal verantwoord is binnen ieder eiwitdieet deze producten.
Op die wijze kun je verantwoord afvallen en tegelijkertijd vrijwel iedere dag brood eten.

Tevens handig zijn tegenwoordig de maaltijdrepen. Stel je zit in de trein. Hongeraanval. Je hebt trek, maar je hebt niet je eiwitrijke brood bij je, of natuurlijk geen mogelijkheid om pannenkoeken te prepareren. In dat geval is het handig om altijd eiwitrijke snacks bij je te dragen, deze kan men vinden hier: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-snacks/. Lekker en verantwoord en zo kun je een vreetbui voorkomen. Je hebt o.a. verantwoorde chips en verantwoorde koekjes. In verschillende smaken dus voor iedereen wat wils.

Er heerst de gedachte dat dieet per se afzien is, maar met deze producten beschreven in dit artikel kan iedereen gemakkelijk, fijn en bovenal lekker afvallen. Hoe mooi is dat. Tegenwoordig kan iedereen een eiwitdieet volgen er zijn geen excuses mogelijk meer. Maar bereid je dus goed voor, ga je naar werk, ga je op reis, neem eiwitrijke snacks mee of repen, dan ben je altijd goed voorbereid.