Een bedrijfsfeest staat normaal gesproken voor een party met veel alcoholische versnaperingen, zoals Italiaanse wijn en veel ongezonde snacks. Wil je het eens helemaal anders aanpakken en een iets gezonder evenement organiseren met jouw collega’s? Welke hapjes zijn wel gezond en welke locatie kies je? Lees dan deze tips door voor een gezond bedrijfsfeest in Amsterdam.

Gezonde catering

Een gezond feestje begint met verantwoorde hapjes en drankjes. Bij Catering Amsterdam is alles naar wens in te richten. Wil je lekkere gerechten zonder al te veel calorieën en vetten, dan valt dit te regelen. En kies je dit keer voor een groene smoothie in plaats van een biertje, dan kun je dit aangeven en zij regelen de rest. De eerste stap naar een gezond feest is gezet.

Een locatie in de buitenlucht

Waarschijnlijk werk je het hele jaar al binnen met jouw collega’s en dan kun je wel ergens binnen aan een tafel gaan dineren. Maar het is toch veel leuker en gezonder om lekker naar buiten te gaan? Ergens in een park of op een dakterras kun je een geweldig bedrijfsfeest Amsterdam organiseren. En dan hoeft het niet persé in de zomer te zijn. Een gezonde winterbarbecue is ook beregezellig. Alleen zorgen voor warme kleding en dicht bij het vuur staan, dan komt het helemaal goed die avond.

Actief bezig zijn

Een bedrijfsfeest hoeft heus niet alleen te bestaan uit eten en drinken. Combineer het wat een portie teambuilding en pak de nodige beweging mee. Een gezonde wandeling of fietstocht versterkt de band met elkaar en wie weet bevalt dit zo goed dat er binnenkort ook vergaderingen buiten de deur plaats gaan vinden in plaats van op het saaie kantoor. Het is het proberen waard. Gebleken is namelijk dat iedereen tijdens het lopen in een bos of park veel makkelijker praat. Op kantoor bestaat voor sommigen toch een bepaalde druk om zijn of haar mening te ventileren.