Veel Nederlanders durven de stap nog niet te zetten, maar wie al eens in een Turkse supermarkt is gekomen weet dat het een perfecte plek is voor vers eten en het verbreden van je culinaire horizon. In een Turkse supermarkt wordt vooral gelet op de producten zelf en minder op zaken als concurrentie of winstbejag, waardoor je niet alleen de lekkerste producten in huis kunt krijgen maar ook voor een eerlijke prijs. Ben jij benieuwd wat de Turkse supermarkt voor jou kan betekenen, bekijk dan hier waar jouw dichtstbijzijnde Turkse supermarkt in de buurt is en verdien ook de kwaliteit die je wilt krijgen.

Alles vers

Als er iets is waar de Turkse supermarkt voor staat, dan is dat wel vers eten. Vooral op het gebied van vlees, brood en groente en fruit zijn deze speciaalzaken expert. In de meeste Turkse supermarkten is de slagerij zelfs een aparte afdeling in de winkel zelf die gerund wordt door een echte slager. Al deze producten en nog veel meer kun je vrijwel niet verser krijgen, en dat voor een prijs die veel lager ligt dan bij de gewone supermarkt. Zo betaal je voor een dubbele kipfilet hier minder dan een enkele kipfilet bij de grootgrutter, die veel kleiner en ook minder smaakvol is. Voor iedereen die van vers eten houdt is de Turkse supermarkt de uitgelezen locatie, zeker als je niet naar vier verschillende winkels hoeft te gaan om aan al je producten te komen.

Meer assortiment

Daarnaast vind je in de Turkse supermarkt tal van producten die je elders vrijwel niet tegenkomt. Zo zijn de vleeswaren en kaas hier niet alleen goedkoop maar ook erg lekker. Mocht je bijvoorbeeld helemaal gek zijn op feta, dan heb je hier meerdere bussen waar je voor een klein bedrag zoveel feta kunt krijgen als je wilt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld olijven. Als je dacht dat je slechts kunt kiezen uit groene of zwarte olijven, dan kun je bij de Turkse supermarkt echt uitpakken.

Daarnaast zijn er veel lekkere tussendoortjes bij de Turkse supermarkt verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan verschillende koeken en cake, waardoor er voor iedere zoetekauw wel iets te vinden is. En vergeet de baklava natuurlijk niet. Dit soort producten zijn zelfs zo erg in trek dat je steeds meer supermarkten de artikelen in een apart schap ziet verkopen, maar dan minder opties en vaak duurder.

Vind jouw Turkse supermarkt

Wil jij ook weten waar je de beste Turkse supermarkt kunt vinden bij jou in de buurt? Dit kun je hier vinden. Bijna overal zijn er wel Turkse supermarkten in Nederland te vinden, waardoor je vaak al met de fiets de boodschappen kunt halen. En wanneer je eenmaal erachter bent hoe hoog de kwaliteit en hoe laag de prijs hier is, worden de bezoekjes aan de gewone supermarkten steeds kleiner.